Contact - Knutselkinderfeestje
Een creatief kinderfeestje zelf organiseren is leuk! Maak er je eigen knutsel kinderfeestje van. Knutselen op je kinderfeestje met kinderen is leuk en niet moeilijk.
Knutselen, kinderfeestje, creatief, kinderen
298
page-template-default,page,page-id-298,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,elementor-default,elementor-page elementor-page-298

Contact

Heb je vragen, tips of leuke ideeën, dan kun je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen aan info@knutselkinderfeestje.nl. of het contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk per mail of telefoon contact met je op.
Knutselkinderfeestje is een initiatief van een tweetal docenten in het basisonderwijs die met hun kennis en ervaring in het onderwijs en thuis met kinderen dit initaitief hebben opgezet. Hierdoor is het voor iedereen makkelijk om een leuk, creatief en educatief knutselfeestje thuis te geven, waarin de knutselactiveit voor kinderen goed haalbaar zijn en tot een gegarandeerd leuk resultaat leiden.
Volg ons ook op Facebook voor de laatste nieuwtjes, leuke ideeën of acties en aanbiedingen.

footer